Papan Iklan

Tuesday, January 22, 2013

Loser


Biar loser di dunia. Jangan loser di akhirat - Aku. 22/01/2013

Thursday, January 17, 2013

Baa..Baa..Black Sheep...



Gambor cilok dari sini...

Kadang-kadang, yang selalu bikin spoil tu lah yang akan jadi hero di kemudian hari...

Tuesday, January 8, 2013

Hidup Seorang Loner & Loser


"Tit"

Ada mesej masuk. Sayup-sayup je bunyinya. Aku cari henpon. Tapi tak jumpa. Dah 4 hari  aku abaikan dia. Sebab aku lupa aku letak kat mana. 

Pelan-pelan aku cari. Atas meja komputer. Dalam bilik kakak. Bawah kerusi panjang. Atas tilam. Atas perabot kat dapur dan dalam rumah. Masih tak jumpa jugak.

Last option. Aku miscall guna tepon rumah. Bijok dok? Dan bunyinya datang dari arah serambi. Baik punya tersorok celah tivi dan kipas. Betul-betul duduk sebaris dengan remote tivi. Entah siapalah yang rajin susun macam gitu.

Sedar tak sedar, tiba-tiba aku jadi excited bila jumpa henpon balik. Lagi bertambah excited bila tengok ada 4 mesej yang tertera di skrin henpon. Fuhh! Cepat-cepat aku tekan punat hijau dan............

Cilakessss...!!!

3 mesej dari Selkom dan 1 mesej dari Meksis (Aku pakai henpon double sim cap ayam).

WTH???

Hampa.

Tak ada orang lain ke nak mesej aku yang sedang kesepian nih? Aku ingat adalah sorang dua pakwe yang mesej. Tapinya..... Ermmm..... T___T.

Bila check baki pulak, Selkom masih berbaki RM15.85 dan Meksis ada lagi RM8.61. Tapi semuanya dah expired. WTF???

In the end, aku campak henpon kat kusyen. Lepas tu, pegi duduk depan laptop sambung main fesbuk dan tuiter.

Amacam? Steady kan hidup aku?

Tuesday, January 1, 2013

Tahun Baru Masihi


It's just another brand new day, another brand new month and another brand new year.

So, live your life happily until you died (before you'll get another brand new 'life')...

Hahahaha... =P