Papan Iklan

Wednesday, December 7, 2011

Sama Maksud


Aku ada penyakit baru bila bertanya atau menjawab soalan.

Satu.

Aku: Guane exam? SUSOH ke PAYOH?
Dia: Errrr....

~ Sebenarnya aku nak tanya SUSAH ke SENANG? ~

Dua.

Dia: Ada buah ape dalam peti ais?
Aku: PELAM dan MANGGA (konpiden)
Dia: .... (blurr)

~ Padahal aku nak sebut PELAM dan TEMBIKAI ~

Oooohhh... aku nak setting otak dan hidup aku balik. Kucar-kacir sekarang nih. T_T

12 comments:

Miss Dolce and Gabbana said...

Kesian.Sila setkan otak mengikut GMT masa yang sesuai. =)

jedi said...

sabau je la...hahahha

alien said...

ahhahahai~
kene reboot sistem balik ni

yg_indah said...

pegi umrah ja.

nasyrun said...

pelam dan pauh

Wadi AR said...

elok doa bebanyak kau ni

nizamsani said...

penyakit tua.

kemang~ said...

ni pasaipa kucar-kacir ni?

aQimie Ceplos said...

hahah!
SERIUS klaka..
kau mabok laut ke? -.-

KoQ said...

miss dolce ~ yeah. aku dah setkan GMT korea. haha..

jedi ~ hahaha..hujung2 tahun mmg jadi mcm ni..

alien ~ tu la, kalo aku nih laptop aku syak dah kena format balik ni. haha..

yg indah ~ insyaAllah..

poknik ~ pehh..pauh, lagi sedap dari pelam..(kecur liur)..

wadi ~ hehe..baiklah cikgu..

nizam ~ mana ade. aku muda lagi..haha..

kemang ~ tensen kot. byk benda nak pikir. haha..

aqimie ~ xler. mabuk keje..haih!!..

aziekz said...

bhaya ni..msti bnyak bnda nk kna igt@buat,.tu jd lgu tu yea..tp kl0 org tganu suka gna perktaan berlainan,mkna sama ni..cm knpe xcident blanggor ke..meh mkn ketam crab..ce cbe test..xtau la knpe ek, :)

KoQ said...

aziekz ~ ye. aku byk benda nak buat n nak pikir, tu yg jadi mcm tuh..aku rasa ayat/perkataan mcm gitu mmg jadi trademark org ganu kot..hehe..