Papan Iklan

Thursday, February 14, 2013

Reunion


Satu perkara yang aku tak gemar bila diajak untuk ber'reunion' ialah ajak-ajak ayam. Maksud aku di sini dalam fesbuk or tuiter bukan main riuh-rendah duk pung-pang-pung-pang suruh join event. At the end bila dah jumpa dan duduk semeja, masing-masing sibuk dengan telefon pintar sambil berfesbuk serta bertuiter berbanding nak bersembang dan bertepuk-tampar sesama sendiri secara live.

Kalau macam gitulah gayanya, baik ber'reunion' kat fesbuk atau tuiter je. Tak delah nak membazir minyak, tenaga, duit dan masa. Ye dok?

5 comments:

nil said...

ye btul. ralit sgt org zaman la ni.

Fuz said...

kah3..ini 100% betul.

Lady In Black said...

nil ~ kann....

fuz ~ kekekeke..realiti nih..

PM said...

jaman millenium la katakan....

masing-masing sibuk nak tayang gajet tercanggih masing2. huhu

nizamsani said...

setuju.