Papan Iklan

Monday, August 5, 2013

Mamai


Kau tau tak, apa rasanya bila gosok gigi guna pencuci muka pada pukul 4.50 a.m?






Tak sedap, tau tak? Tak sedap!

Yerrkkkk!!!

7 comments:

Heartbeat said...

brand ape yg tak sedap tu ? aku pon tanak beli lah lau tak sedap . mana la tau 1 hari nanti aku plak yg mamai :p

Skull Writers said...

aku pernah.. haha!

biul.. bukan kerana mengantuk tetapi kerana berkhayal.. :p





Nico Robin

Ninaaa said...

Aku pernah! Aku memahami kau sgt! Masa tu aku sedar bila mulut aku berbuih yg byk sgt, pastu wangi pulak tu! Haha

syafiqakarim said...

haha aku rasa satu perubahan yg sooooo cool kot hahah

Sigaret Perisa Kafein said...

Aku tak tahu, dan harapnya aku takkan tahu. :P

Salam lebaran.

-AsaSiaga-

alien said...

Itu sbbnya aku selalu amalkn membasuh muka dahulu. Berak baru berus gigi. Haha

Selamber Rock said...

heartbeat ~ jenama tuttt..hahaha..

nice robin ~ ahh..berkhayal jugak boleh jadi penyebab. hahaha..

ninaa ~ tahniah. aku harap ada org cipta ubat gigi+pencuci muka 2 dlm 1 utk org mcm kita. hahaha..

syafiqakarim ~ tapi aku rasa sgt sewel instead of cool. huhu..

asasiaga ~ aku harap kau akan terkena satu hari nanti. aminn. selamat hari raya..

alien ~ sistematik betul kau nih. hahaha..