Papan Iklan

Monday, October 3, 2011

Buat Habis Kredit Gua Je Kalau Reply


Dah 2 hari gua dapat mesej dari nombor yang tak dikenali. Gua memang peseng malas nak reply. 2-3 kali jugak la dua dapat mesej merapu-rapu. Last tadi dia tulis (sebelum gua delete la) :-

"Salam.. em npe awk x rply msg sy? awk x sudi ke nk b'kenalan ngn sy ni..sy ikhlas nk b'kenalan ngn awk A****(nama gua)..please, rply msg sy ni..sekurang2nye bg la jwpn pd p'tnyaan sy 2.."

Hilang rokes gua dapat mesej peseng gini. Gua delete. Gua pi makan nasi laju-laju. Geli ok.


Note: Ada sapa-sapa nak berlakon jadi pakwe/boipren/bakal tunang gua? Gua nak suruh pi sound mamat ni.

10 comments:

makwe joni said...

dia sakit kaki lah tu. mintak ditendang

MOFASAD said...

gua gua!!

fatt said...

buang karan jek reply. tp gua takut pasni dia main tepon2, takpun miskol2 smpai lu jadi hangin...ada gak spesis mintak penampo camni..jenis muka tembok tandas ni...

nasyrun said...

dia tahu nama mung ke koq. retis!!

ORLANDO AHMAD said...

x sangka bdak2 pilah laku jugak hahaha

beautiful_rose said...

wat tak tau je...esok2 die penat nanti die berhenti le.

alien said...

peh, ade sekeret admire
handal mung

Shukri Mohd Ali said...

hahahahaha. ketinggalan zaman betul ayat dia!!! suruh dia datang menuntut dengan saya hokey. kahkahkah!!!

nizamsani said...

orang cantik memang ramai lelaki nak berkenalan.

Faaein Talip Roy said...

hahahaa.. entah2.. dia pun baca entri ni.. wah.. koq.. ada peminat misteri tu..