Papan Iklan

Thursday, December 6, 2012

Lagu Untukmu


Dulu-dulu. Orang pakat tuju lagu kat radio. Nak tembus talian talipon radio bukan main berjanggut lagi. Gigih betul.

Sekarang. Orang pakat tuju lagu kat sosial networking. Tepek je video klip kat wall. Habis cerita.

6 comments:

alhariesz said...

Hello tut.fm, saya nak tujukan lagu ni kat sayang saya dengan ucapan, sayang sayang sayaaaang, jangan lupa makan ubat tau. k, tu je.

wah, sayang betul ye cik ni kat cik abang. sape name dia?

hehe, mestilah sayang. nama dia jhdjshdshahh...

ooo...kat mana dia skang?

ada ni hah, kat sebelah saya.

[terjun tingkap)

xazuraxabux said...

kahkahkahkah..haran jadah betei perangai macam gitu..

rindu dengan lawak tok..hahahaha!!

Felly Sophia said...

Dunia dah maju, zaman dah berubah. haha.

alien said...

aku rasa tuju lagu pakai radio lagi power dari tampal2 kat wall..

puding roti said...

dulu pun nak ejas awek kena berani pergi mengorat depan2. plg koman pn tulis surat tak pn kirim salam. skrg ni approach kt fb je. zaman dh maju lainnya dgn zaman kita dolu2..huu

xazuraxabux said...

felly - yep, zaman makin canggih..

alien - hahaha..feeling pun lain mcm jugak kan?

puding - kan, mengorat zaman skrg ni guna teknologi je..hahaha..