Papan Iklan

Sunday, April 24, 2011

Memancing Di PWTC

Hasil gua pergi memancing kat pesta buku PWTC siang tadi


1. Beli 2 buku, Rojak + Orang Macam Kita = percuma buku Malaysian Politicians.
2.Novel Ramlee AM & Anis Ayuni adalah kiriman dari kakak gua. Gua tolong beli je.
3. Beli 3 komik Gempak percuma satu beg (motif gua beli buku banyak-banyak sebab nak beg).
4. Under 18 Diari Sivik - Yosi melengkapkan koleksi komik Under 18 gua.
5. ABE adalah hasil karya yang penuh dengan nilai-nilai murni yang PATUT dibaca.
6. Target habis baca semua buku nih adalah setahun. Kehkehkeh..
7. Nak pinjam? Boleh blah. Hahahahaha...


Terima kasih untuk Brader Oren yang sudi lukis gambor pakwe cute untuk gua.


Perkara yang best bila berada kat pesta buku nih, dekat 20 orang tanya umur gua berapa? Sekolah kat mana? Soalan-soalan peseng gini bikin gua rasa sweet 17 forever. Haha.

Dan perkara yang paling tak best pulak ialah bila kaki gua kena pijak beribu-ribu kali dek orang ramai. Cilakak!! Sakit tau tak? Lepas tu tak reti nak mintak maaf.

P/S: Pergi pesta buku boleh jadi gila. Semua buku nak beli. Dan mabuk buku. Hehe.

14 comments:

cikbedahlaser said...

perghh baru nk selute.. baca buku politic tu.. perghhh... ala.. bile nk g nih.. even xde aim mana2 buku..tp rasa nk pergi...ahahahah gile buku..gile beli buku..

nk pinjam abe

MOFASAD said...

tetiba aku rindu ko. pasal pesta buku ni la kali kedua kita dan kali terakhir kita berjumpa

alien said...

aku dah ade abe
yg under 18, nnti aku nak terjah pwtc lengkapkan koleksi.. xpun aku rompak ko je la
ngahahaha

Faaein Talip Roy said...

jeles arr.. thn ni macam tak dapat pergi aje pesta buku tu..

Sang Harima said...

Peh. Abe..!! Jumpa dengan gua, siap la ko Abe..

jedi said...

semua buku pun nak beli tp xbaca...tue la habit aku..citt

nizamsani said...

aku masih tak berjaya nak habiskan buku orang macam kita tu.berat.

mohdbinabu said...

sampai bila eh? 7 mei kan?

Hanggokan said...

woooho!
mari membaca~

pssst...patot ke gua pakai safety shoe gi sana nnt?

Ju Asu Ra said...

dik dah ~ sila pergi utk merasa kemeriahan berhimpit-himpit..hehe

farid ~ haha..budak2 lain ape cer?

alien ~ baik ko beli sendiri under 18 sbb aku punya dah simpan dlm peti besi (tipu). haha..

faaien ~ pergilah..best woh..

rima ~ tak baik buli Abe...haha

jedi ~ aku pun sama weh..haha

nizam ~ aku blum start baca lagi. haha

mohd ~ sampai 1 mei. harap maklum

hanggokan ~ perlu utk safety diri sendiri..haha

Shukri Mohd Ali said...

okeh. amir muhammad is cool! hehe. ramlee awang murshid pon. hehe.

datang la booth Jemari Seni. saya lepak2 situ kadang2 :)

yg_indah said...

ooo azura.....

h a n i e said...

abeh la kasut macbeth lu kena pijak. baru keluar kedai tu..kahkahkah!

Ju Asu Ra said...

shukri ~ yes..dorang mmg cool..dah xpegi dah lepas nih..hehe

yg indah ~ xpayah nyanyi..kang hujan..kahkahkah...=P

kak cho ~ weh..aku pakai selipar jepun banana peel aku tu lah, kasut tu dah masuk peti besi..kehkehkeh...=P