Papan Iklan

Wednesday, November 16, 2011

Ax The Under 18

Curik dari encik gugel


Aku ada ruang sendiri
Jangan tanya kenapa dan mengapa
Dewasa adalah aset aku
Ceria selalu hingga ke tahap maksimas
Terbang bersama aku
Jangan tuduh aku jahat sebelum kenal
Aku tahu apa yang aku buat
Tapi korang takkan pernah tahu!
Hidup ini mesti bebas
Makan, minum, bermain...
Atau jangan buat apa-apa!
Ini adalah kehendak termaksima aku...
Tapi di hujungnya pasti ada sempadan
Ingat itu

Ax - Under 18

6 comments:

Anonymous said...

Aku ada komik under18..mmg best..


Zaman sekolah aku da beli dan khatam berkali..bila da jadii bapa, aku beli lg dan repeat baca...hahah

Jedi www.heykawan.com

ORLANDO AHMAD said...

faveret Gua, start dari mula2 kuar citer ni dulu dalam majalah gempak

Miss Dolce and Gabbana said...

My favourite.Komik dah beli khatam banyak kali.Sekarang keluar novel grafik beli dan baca sampai cerna dalam minda.Obses sungguh.

Mr.Fuz (Watak Protagonis) said...

ni brg rare. aku suka lukisan dalam buku ni. sempoi!

Miss Dolce and Gabbana said...

Kalau dah expert lukis mcm dalam komik tu lukisan tu boleh kira rare tak?

KoQ said...

series..komik ni mengajar erti hidup..