Papan Iklan

Thursday, November 3, 2011

Fixi #1

Sudah ada 5 koleksi dari Fixi

Gua malas nak taip panjang-panjang untuk review novel-novel nih. Cukuplah dengan satu perkataan saja sama macam tajuknya.

Pecah = Licik
Kasino = Mewah
Cekik = Nafsu
Kougar = Dilema
Ngeri = Obses

Yang pasti, jalan ceritanya tak sama macam novel-novel biasa. Memang rare. Dan bagi gua, Pecah is the best di antara kelima-lima novel tersebut.

Yang lain-lain, ada lebihan duit baru beli. Kehkehkeh... =P

P/S: Boleh beli di MPH, Popular, Kinokuniya KLCC, Frinjan atau di sini.

8 comments:

ORLANDO AHMAD said...

belikan Gua satu...hadiah kawen, tapi tak tau la bile hahahahaha

nasyrun said...

beli hadiah dulu baru kawin

fatt said...

brp rege satu buku ni? katne leh cari? aku nk try baca

pisau belati said...

dapatkan dimana? aku mahu juga sudah penat mencari di kedai buku.

Shukri Mohd Ali said...

sastera urban katanya. hehehe.

tasekM said...

aku ada 2 3 buku yg dah lama beli tapi haram tak baca lagi...



.

KoQ said...

orlando ~ org kawen gua kasi hadiah gelas je..

poknik ~ sapa nak kawen?

fatt ~ dlm rm16-20..

pisau ~ MPH, popular, kinokuniya atau pun beli online je senang kat http://fixi.com.my/

shukri ~ ye betul

kak tasek ~ amboih, bz benor tuh kak..

nasyrun said...

aku merujuk pada komen orlando sbnrnya
hehe