Papan Iklan

Saturday, July 21, 2012

Malam 1 Ramadhan


Lepas mandi. Aku sarung jersi Malaysia yang tak original. Dengan seluar trek.  Mak pandang aku semacam. 

"Ni nok gi surau ke, nok main bola?"

"Hehehehe,"

Aku sengih. Dan capai telekung laju-laju. Malas eh nak berbaju kurung bagai. Bukannya nak sembahyang raya. Ye dok? Hahaha...

Bak kata Mat Lutfi, Ramadhan ini, marilah berpuasa kerana Tuhan. Selamat menjalani ibadah puasa. =)

P/S: Aku tak reti nak tepek video kat sini. Ada sapa-sapa nak ajar aku?

14 comments:

Fel said...

Memang selamber rock betul kamu. :P

xazuraxabux said...

fel ~ aku memang macam nih, hehehe.

bukankosong said...

ni bukan rock dah, badak dah nih

hoho

xazuraxabux said...

bukan kosong ~ hahaha. badak besar sangat. aku kecik je.

Jiwa Perempuan Gila said...

hahaaa . Rock kan :)

*selamat berpuasa

adam said...

selmat berpuasa juga kita.

adam said...
This comment has been removed by the author.
xazuraxabux said...

jiwa & adam ~ hehe. selamat berpuasa jugak..=D

the fikirman said...

hahaha..
ke ko nak men futsal pas terawih...

the fikirman said...

hahaha..
ke ko nak men futsal pas terawih...

ஜ miss klanika ஜ said...

hehe. bagus la slambe rock pakai jersi. buat dipakainye baju kelawar pulak . lg serabut tengok .

YanTie AhMad said...

haha...sama la, pakai seluar track ngan tshirt jek..pas tu sarung telekung siap2 dr umah..hehe..

alien said...

seb baik xcpai kopiah kn..

xazuraxabux said...

fikirman ~ aku tak pernah main futsal. huhuhu..

klanika ~ aku tak ada baju kelawar. kain batik ada. haha..

yantie ~ haha. kan. senang dan cepat.

alien ~ kehkehkeh. aku masih normal.