Papan Iklan

Wednesday, July 11, 2012

Setanirrojimmm


Quran dibuka. Selak helaian surah yang nak dibaca. Betulkan kopiah.

"Bismillahhh...hihommanihohimmmm," adik gua baca dalam keadaan menguap dan tutup mulut.
"Asal mengaji je menguap. Asal mengaji je menguap. Banyok setang nih," sound mak gua.

Gua gelak guling-guling kat belakang pintu. Hahahaha..

10 comments:

bukankosong said...

lepas nih hang punyer turn plak

:P

xazuraxabux said...

bukankosong ~ haruslah. aku pun kena jugak. T_T

Azizah Alwi said...

Nak join jugak ngaji boleh.Dah terbayang dah mak kau pegang rotan.hehe

xazuraxabux said...

Boleh. boleh. mak aku tak de rotan. kalo salah dia tegur je. abih-abih pun naik suara. lagi parah kalo dia start membebel. hehehe..

Fuz said...

yg gelak guling2 tu lagi byk setang :p

xazuraxabux said...

Fuz ~ Deng!

Jiwa Perempuan Gila said...

hahhaa . bagaimana laaa muka adik kau nampak kau gelak2 kan .

xazuraxabux said...

jiwa ~ dia buat muka bodo je. haha

SaddLone said...

hahaha kau boleh gelak je..??
kalau aku..emm konpem berdekeh2..

xazuraxabux said...

saddlone ~ hahaha. aku gelak sebab mak aku sound spontan macam tu. adik aku pulak buat muka tak bersalah.