Papan Iklan

Monday, March 15, 2010

I'm In Love!

Terus terang aku cakap. Aku langsung tak ada mood nak update blog sekarang nih. Hati asyik berbunga-bunga je. Sumpah. Rasa nak pergi Jepun sekarang jugak. Berdiri di bawah pohon sakura dan melihat bunga-bunga kecil yang berwarna merah jambu ini gugur dengan lembut ke bumi.


Dan, ditemani oleh seseorang yang sangat istimewa di sisi. Hanya aku dan dia. Indah sungguh dunia ini. Bagaikan di syurga. Juga, berumahtangga di sini barangkali (salah satu impian giler aku).

Oh ya! Kenalkan, teman baru aku. Oguri Shun atau lebih dikenali sebagai Sano Izumi. Atlet lompat tinggi di Sekolah Tinggi Osaka Gakuen. Kacak bukan?


Hahahaha! Inilah akibat fanatik dengan drama Jepun. Memang aku dah tangkap cintan dengan mamat nih. Ok lah. Aku nak sambung tengok cerita Hana Kimi, lakonan beliau. Teruja aku dibuatnya. Tidur malam pun ditemani oleh Sano Izumi. Wink! (>.<)



Sebelum itu, layan lagu ini dari Glay, I'm In Love. Enjoy!
(Dahsyat giler peminat band nih. Agak-agak berapa juta orang yang pergi tengok konsert nih?)


11 comments:

fecca said...

i heart nakatsu shuichi!!!




































































hehehehehehe~


~*(^_^)*~

puding roti said...

oh, sy pun suka cerita jepun. plg suka my boss my hero. korea pun syiok jg. trs rs mcm nk pegi korea

hanie said...

beb...
moh g jepun...

^^

citahrudin said...

kalu nk feel pra-jepun, meh turun sini.kt sini pun de bunga kaler pink cair berguguran jatuh ke tanah...

farwalis said...

one piece lagi best

~0~ said...

lakonan shun mmg best...aku suke cite crow zero

acap said...

aku ada selipar jepun.
nak pinjam buat feeling2 tak?

Firol said...

penangan jepun...korea dan sama waktu dengannya

embun d tengah malam said...

penah juga terjadi mcm u ni

nizamsani said...

memang sedap lagu glay ni.tapi sekarang tengah minat lagu l arc en ciel - bless.

Kejora said...

fecca::
nakatsu comeel n giler2..hehehe..

puding::
haha..bleh buat tak tido 2 hari layan citer jepun dan korea back to back...

hanie::
jom..jom..aku teruja nih..haha

citah::
kat sini tu kat mane? bunga taik ayam aku xmo..haha

farwalis::
aku suka bleach dan slamdunk...=)

~0~::
nanti aku google citer tuh...

acap::
ceh...selipar yg ko wat gi jamban, xnak aku..


firol::
haha..tau xper..aku suka jepn n korea je ek....lain2 xde..

embun::
mesti kamu angau, kan?

nizam::
yeahh..nanti aku google gak lagu tuh...