Papan Iklan

Tuesday, November 2, 2010

Sejak Dua Menjak Nih

Sibuk mengalahkan menteri-menteri.
Bikin sakit kepala dan darah tinggi.
Balik rumah asyik tidur mati.
Tak boleh pikir mende dah, update blog pun dah tak reti.

Esok-esok bila free.
Ada idea nak tulis entri.
Aku update la kat sini.
Tapi.
Aku tak janji.
Takut tak menjadi.
Mana tau tetiba idea lari.
Tak ke sakit hati.
Mengerti?

11 comments:

Peminat Katie Holmes said...

kalau jadi menteri,nak jadi menteri ape?

Peminat Katie Holmes said...

kalau jadi menteri,nak jadi menteri ape?

alien said...

menteri FaSoLa

sisleyxmex said...

tu lah yang membezakan 'kuli' dengan 'menteri'.

paham?

fatt said...

aku ngerti..aku pun dah putus idea ni..tp jgn keje berat sgt beb, nti hipertensi..ok, chill!

beautiful_rose said...

sangat mengerti sebab aku pun dah malas nak buat entry =p

nizamsani said...

samalah.

Is said...

update la..
update la..
update la oiii!!!

Hanggokan said...

anggok...
anggok...

Ju Asu Ra said...

peminat katie ~ gua xminat jadi menteri..

alien ~ hahaha..

acap ~ paham boh..

fatt ~ hari2 hypertension..huhuuhu..rasa nak hantuk kepala kat dinding..huhuhu..

rose cantik ~ haha..nak blogwalking pun xde mood..kan?

nizamsani ~ kite geng..

is ~ rilek ler dulu..nanti2 aku update laaaa....

hanggokan ~ mekasih kerana memahami..hehe

fndrocka said...

Pandai sungguh buat modal entri