Papan Iklan

Thursday, June 9, 2011

Terlajak Perahu Boleh Di Undur. Terlajak Statement Haram Jadah La Jawabnya


"Jom la Jue,"


"Dok. Aku dok join,"

"Ala, mu kang orang penting. Mesti kena ada,"

"Malas la aku,"

"Dok best la kalo mu tak dok,"

"Doh kata nok wak reunion untuk orang hok kawen doh. Wak mende aku join?"

Diam.

Sapa suruh plan nak buat reunion untuk orang dah kahwin? Sah-sah aku tak join. Puas hati aku. Haha.

31 comments:

citahrudin said...

keh keh keh....bagi tendang sedas

nasyrun nasyrun said...

petandakah. ni set2 citah nye petanda ni haha

KoQ said...

citah ~ niat mmg mcm tu lah..

nasyrun ~ hoh..petanda dah tua?

nasyrun nasyrun said...

soalan tu biar citah yg jawab. dia mmg layan scene2 petanda ni haha

KoQ said...

hahaha..mcm ko tau je, bro..

nasyrun nasyrun said...

hahha
mana tah bdk ni, melantak beger ke pe

KoQ said...

haha...aku syak dia bz dgn kucing2 dia..

nasyrun nasyrun said...

gigih.
baik layan katak imaginari kan koq. kejap ada kejap takde haha

KoQ said...

hohoho..katak tu betul2 misteri, haih. jgn mcm2. dah la aku tinggal sorang2 nih..huhu..

nasyrun nasyrun said...

hahha katak je kot. roh gentayangan katak dgn rambut menggerbang hahahhah

KoQ said...

cess.....nak off laptop.tido..babai..

nasyrun nasyrun said...

hahha selamat bgn sahur

citahrudin said...

oi! malam jumaat ialah tidak manis mengumpat.

citahrudin said...

ni petanda menda ni? menda? menda?

nasyrun nasyrun said...

ntahnya koq ni. duk cite petanda je dr td haha. dia dh tdo kot

KoQ said...

nasyrun ~ kehkehkeh..ko mmg xde bakat jadi jam loceng jadian..

citah ~ ntah..ko tanya la si nasyrun tuh, aku syak petanda nak hujan kot..

citahrudin said...

petanda dia nak kena air busuk lagi...keh keh keh

KoQ said...

aik, aku pulak yg kena? huhu..

nasyrun nasyrun said...

petanda oh petanda haha

citahrudin said...

jenis cengkelat!

KoQ said...

petanda jalan raya?
petanda aras banjir?
petanda hari nak hujan?

nasyrun nasyrun said...

citah tahu, tapi dia malu

KoQ said...

tapi aku tak tahu, cer citer..

citahrudin said...

saya pilih D !!
petanda ada orang nak kena air busuk lagi. dabel busuk!

KoQ said...

aku syak ada bangkai tikus kot kat dlm ekon dan atap bas yg tiris tuh..

nasyrun nasyrun said...

koq - tula pasal, bau macam taik tp gua buat steady je la. air je pun

citah - tepat jwpan tu. sudah ku kata, citah mmg tau jawapannya.

beautiful_rose said...

mendapat sebijik.... =p

KoQ said...

rose ~ yeah..padan muka mereka..haha

nizamsani said...

kau boleh jadi tukang jagakan anak-anak mereka masa gath tersebut.

KoQ said...

aku dah agak. itulah tugas aku nti..

kak chik said...

owh,br terbaca n3 ini..sape hok ajok ni? bkn aku kn? kikiki