Papan Iklan

Sunday, June 19, 2011

Untuk Ayah


JIKALAU beliau boleh berjalan dan bergerak kembali seperti dulu. Itu adalah satu anugerah dan keajaiban yang dikurniakan oleh Tuhan pada kami sekeluarga. Wallahualam.

Selamat Hari Ayah.

7 comments:

citahrudin said...

tenang boiii...DIA saja yg tahu the best..kan?
**wink-wink**

nasyrun nasyrun said...

kita tak tahu pe yg DIA dah tentukan utk kita.

[kemudian saya just copy paste je pe yg rimau ckp di atas, kecuali benda alah wink2 dan bintang2 yg tak tentu hala tu]

citahrudin said...

benda alah wink2 dan bintang2 yg kononnya tak tentu hala itu ialah art untuk mengcomfortkan sahabat..tahu tak encik warga lebih usia? aihhh...

nasyrun nasyrun said...

oh, maaf saya

citahrudin said...

oh,,tidak mengapa encik warga lebih usia...saya andaikan faktor usia membuatkan anda kurang faham sign orang muda macam kami

Pett Suhaimi said...

Rilex my adik kecik.Doakan yg terbaik. Insyaallah.

Firol said...

berdoa...