Papan Iklan

Thursday, January 7, 2010

Cari Perbezaan

Gambar 1


Gambar 2

Cari perbezaan antara gambar 1 dan gambar 2.

Note: Jangan marah Liverpool Fan. Ni member aku punye kerja. Dia punya assignment kena buat logo sekolah. Logo Liverpool jadi mangsa. Hahahaha...

14 comments:

Frodo Baggins said...

hahahhaha

tak pasal2 korank di liver fool kan oleh fanatik liverpool!!


>>______<<

afendi ariff said...

bloody fool...marah benitez woi...heh!

~0~ said...

bangang....

awat xamik logo man utd...baru ade gambar setan...nanti budak sekolah pun jadi setan...wakakkakaka

H.A.N.I.E said...
This comment has been removed by the author.
H.A.N.I.E said...

hahahah...
nasib baik bkn the gunners..
xpsl2 ade meriam..
:P

crazy_labelle said...

logo sekola kat liverpool pon xde mcm ni... dasyat2...

Kejora =) said...

frodo, affendi & ~0~:: hahaha..tu kreatif namanya..

hanie:: kalo dia tukar logo gunners, aku tembak dia awal2...haha

crazy:: wakakaka...ni special edition..ada kat m'sia je..hehe

afiq izwaz said...

dengki...dengki...dengki...

Koyuki said...

haha
jaga2
nanti kena saman

Firol said...

Ni apahal lak....cisssssssssss

puding roti said...

mmg kerekakaktif. haha

Kejora =) said...

afiq:: aku tau ko marah..wakakakaka..

koyuki:: itulah..risau jugak aku nih..

firol:: hehe...jgn marah bro..

puding:: kerekakaktif yek..bijak...haha

BuLaN iTu aKu said...

bleh buat 1 logo untuk kelab persatuan chubby sedunia

Kejora =) said...

bulan:: nanti aku suh mbr aku buat..haha