Papan Iklan

Friday, December 3, 2010

Frustasi


Ini dah kali ke-4 sebenarnya. Situasi yang sama masih lagi berulang.Dah 4 kali isi borang KPLI. Dah 4 kali pergi amik ujian MTest. Dan, dah 4 kali jugak tak de rezeki nak lulus pergi temuduga.


Ok. Jangan risau. Tahun depan isi lagi. Amik ujian Mtest lagi. Kalau tak dapat jugak, isi lagi. Sampailah umur aku menjangkau 35 tahun. Kalau tak de rezeki jugak,masa tu memang aku redhalah bahawa aku dilahirkan bukan untuk menjadi pendidik.


7 comments:

beautiful_rose said...

sabar jelah..dugaan sume tuh.adk aku dulu pun aply tak dpt gak.

citahrudin said...

tu lah..aku dah kabo, masa nak g Mtest tu jgn mandi..ko mandi gak, kalu tak dah tentu lepas punya..
keh3



ha3..no lah, Allah knows wat d best for u lah kawan...so, hadapi dgn senyuman okeh?

citahrudin said...

tu lah..aku dah kabo, masa nak g Mtest tu jgn mandi..ko mandi gak, kalu tak dah tentu lepas punya..
keh3



ha3..no lah, Allah knows wat d best for u lah kawan...so, hadapi dgn senyuman okeh?

citahrudin said...

ciss...lagi sekali blogspot buat aku mcm gila kuasa nak post komen sampai 2x

frwls said...

erm... cuba lagi insyaAllah

alien said...

kamon2
kamon2
kamon2

yeh!!

h a n i e said...

usaha beb! insyaAllah..ade rezeki..tak kemana..yg penting..usaha tu ada..chill~