Papan Iklan

Thursday, March 24, 2011

Dalam Hati Ada Pesta Bunga Api


Dia. Aku panggil dia 'Minho' (sebab tak tahu nama sebenar). Sejak dua menjak nih, 'Minho' kerap datang opis aku. Hantar barang yang diorder. Dulu-dulu, aku tak amik port sangat bila 'Minho' datang opis. Ye lah. Tak kenal maka tak cinta. Ye dok? Lagi pun, bukan aku sorang je yang berurusan dengan dia. Tak kisah la kan.

Tapi. Lama-kelaman. Baru aku perasan bahawa akulah makhluk yang paling banyak berurusan dengan 'Minho' kat opis tuh. Dan bila dia datang. Boleh pulak aku jadi gelabah tak tentu pasal. Berdebar-debar tak tentu hala. Bikin tangan aku menggigil jugak la bila nak sign DO. Jahanam betul bila rasa macam tuh. Kan?

Bukannya apa. Aku dah tersangkut dengan artis Korea sekarang nih. Setan mana ntah yang dok hasut aku supaya minat dengan geng-geng K-Pop. Dah la muka diorang seiras. Rasa macam jumpa artis antarabangsa la pulak. Kehkehkehkeh...=P

Lagi satu. Aku malas nak jawab bila dia tanya soalan nih:-

"Payment yang lepas bila boleh settle?"

Satu keje pulak aku nak kelentong mamat cina nih. Haih!


Choi Minho from SHINee

Ok. Aku mengaku yang aku memang suka dengan Minho yang real nih masa dia join Let's Go Dream Team. Hahaha.

Nota: Selamat hari tua untuk x-skandal 10 tahun lepas. Dengan ucapan. "Lu adalah makhluk yang paling asing dalam hidup gua sejak 10 tahun yang lalu. Bila nak reunion berdua dengan gua?"


5 comments:

Shukri Mohd Ali said...

pom pom pom

*efek bunga api*

h a n i e said...

kronik lu nih koq..hahahaha relak2...bulan 10 nanti kita swit2 mamat korea ye..sabooorrr...


hahahaha

Koyuki said...

peh..usha pakwe kpop plak..haha

Faaein Himura said...

hahaha.. cinta berputik?! menarik ni!.. hahaha.. =P

Ju Asu Ra said...

shukri: tu bkn bunyi mercun ke? haha

kak cho: waa...swit2 je? apasal xngorat je? kahkahkah..

koyuki: hajatnya begitulah..(mcmlah dapat)..haha

faaien: kehkehkeh...no komen..=P