Papan Iklan

Monday, August 8, 2011

Lone Ranger


Berada di dalam kelompok tersebut bikin gua jadi hipokrit.
Sebab tu gua senang jadi lone ranger.
Gua bebas buat apa saja.
Maaf. Bukan gua tak nak campur.
Cuma gua malas nak hadap perkara yang sama.
Di pengakhirannya. Gua tetap terkontang-kanting sorang-sorang jugak.
Ada lu kisah pasal gua?

19 comments:

citahrudin said...

hoh?

aroma jom! aroma!

Faaein Talip Roy said...

sama arr dengan wa.. jadi lone ranger lagi baik.. kahkahkah..

wa kisah je pasal lu.. cam skang ni..

hai awak.. lama kita tak jumpa..

hahaha.. =P

ORLANDO AHMAD said...

setuju,

hmm kadang2 kite je sibuk pikirkan orang, orang len xde nyer nak pikirkan kite...

alien said...

lone ranger dan tonto
membuat aku terbang masuk ke dalam karya andrea..
kah2

nasyrun said...

lone ranger mengelat. mana ada dia duk sorang pun, ada je member dia tu. oh membe, ok baruu faham haha

monologtinism said...

tak best kalau melalui situasi hipokrit ni

KoQ said...

citah ~ insyaAllah..tggu gaji weh

faaein ~ hahai faaien..lama xsinggah yek..

orlando ~ kan? kan? kan?

alien ~ aku suka betul partner of crime tuh..haha

poknik ~ ko paham amende nih? aku tak paham..

monolog ~ ye betul. terpaksa berpura-pura..

nasyrun said...

lone ranger ialah loner tanpa cinta, bukan tanpa member

yeah!

cik diy said...

aku setuju ni, ngan kata-kata ko nih. :D

KoQ said...

pok nik ~ salah. haha. cinta masih ada. cinta pada Tuhan contohnya. Tapi cinta pada bkn muhrim belum ada lagi..haha

cik diy ~ hoho. mekasih..

nasyrun said...

abih tu bukan lone ranger dah la

KoQ said...

masih lone ranger dan masih bergerak secara solo..

nasyrun said...

ok haha
mana kuda
lone renjer kena naik kuda

KoQ said...

sapa ckp kena naik kuda? aku naik kete je..haha

nasyrun said...

cik ni penah tgk cerita lone renjer tak. lone renjer naik kuda, dgn membe dia si red indian yang aku dah lupa namanya

KoQ said...

itu cerita zaman koboi...ni lone ranger zaman facebook..byk bezanya..

nasyrun said...

ok

nasyrun said...

[aku nak buat emotikon guna simbol2 tapi aku tak reti]

KoQ said...

hehe