Papan Iklan

Friday, October 2, 2009

Rasional Emosional (Ini Bukan Lagu Band Pesawat)

Dulu, aku rockers. Tak ada perasaan. Apa-apa yang berlaku, aku cool je.

Sekarang, aku masih lagi rockers. Tapi, versi slow rock. Lebih touching dan emosi.

Contohnya:-
Dari kampung nak balik Klang, aku nangis.
Tengok bencana tsunami, aku nangis.
Dengar lagu Agnes Monica, aku nangis.
Kupas dan tumbuk bawang, aku nangis.
Dan, layan cerita Korea yang happy ending pun aku boleh nangis.

Haih! Dah tua gamaknya aku ni. Alignment hormon dah tak stabil.

Tapi, aku tetap rockers. Yang pastinya, aku masih tak ada perasaan.

Isk! Isk! Isk!

8 comments:

~0~ said...

aku rasa ni bukan slow rock da nie...

ni da rock dangdut da nie...hehehhehe

Koyuki said...

mengikut firasat kite..

ini da bukan rockers maupun slow rock..

ini da kategori sentimental value tahap kering..

sah da tua!!

hehe~

Boneka tak sakit said...

lol ko rock ke?

acap said...

tengok sinetron ak nangis.
err..


boleh?

puding roti said...

btl la tu. dh tua. miahaha

Kejora Yg Malap said...

~0~ : memandai ke ko nih..aduhhh..

koyuki: sejak bile jadi pakar firasat ni? hehe

boneka: xler..gua nasyid kontemporari..lalala

acap: boleh..xsalah pun...hehe

puding: adeehhhh....

afiq izwaz said...

hahahha,
rilek ah,rockers pn dalam hati ada taman jugak.

Kejora Di Ufuk Timur said...

afiq - tu namanya naluri semulajadi manusia..hehe