Papan Iklan

Thursday, October 15, 2009

Sakit Jiwa

Buat masa sekarang. Sakit jiwa. Banyak benda nak settle. Idea nak tulis blog pun tak ada. Aku nak tenangkan hati dan fikiran dulu. Serabut tahap babun. Tensen tahap gaban. Oh Tuhan, tolonglah hambamu yang lemah ini.

11 comments:

Firol said...

rehat dan cari mood...mesin fotostat boleh rosak kata Jamil Hapacrita?

nizamsani said...

cubalah ke KFC.

Boneka tak sakit said...

bila nak check in ke hotel bahagia heheh.. rilek2 la!! aku kalau ada problem aku jadi gila kejap!
tapi aku gila fun punya!! aku pown tak tau asal aku mcm enjoy lak proble hahaha!!

✖sLap mE pLz!™✖ said...

te senase r..
te pon xde msa la skunk nk post entry..
da nk final.. hee
wish me luc k!

puding roti said...

kalo dh serabut, rs mcm nk tido je

hafizi hj.zainal said...

aku sokong kt atas....tido!!!yeah3

ninim said...

jangan terjun laut sudah

Kejora Di Ufuk Timur said...

firol - hehe..tv bleh meletup, pc bleh hang..haha

nizam - xnak..mseti cirit-birit lepas pekena KFC

boneka - ada kosong lagi ke? haha

Kejora Di Ufuk Timur said...

slap - gud luck utk kamu..

puding & hafizi - xleh tido..kepala duk pikir jer...isk!

ninim - x aaahh...itu bila akal dah ilang..iman dah xde..hehe

afiq izwaz said...

x ape beb.
papehal pun tetap fesbuk on kan....

Kejora Di Ufuk Timur said...

afiq - fesbuk via guna henpon..kredit cam air pulok..adusss..