Papan Iklan

Thursday, October 29, 2009

Diskusi Yang Membuatkan Jantung Dan Usus Aku Tersentap

2006. Satu petang. Lepak dengan anak sepupu aku yang lebih kurang sebaya.

Aku: Aku layan Rock The World ari tu, bleh tahan gak la band-band yang perform.

Dia: Aku tak pernah gi konsert dan tak kan pergi konsert.

Aku: Huh! Nape? Kata rock beb!

Dia: Sebab aku rasa kalau tetiba aku mati kat situ, sia-sia je hidup aku.

Diam. Pedih. Aku rasa nak masukkan kepala aku dalam tong sampah je. Ada siapa-siapa nak backing aku?

P/S: Rock The World 9 akan berlangsung pada 19/12/09 kat Sunway kalau tak silap aku. Sapa-sapa nak pergi ajak aku skali.

9 comments:

puding roti said...

hee..kita jiwa lembut. kita tak brp gemor rok keras. hee

nizamsani said...

aku pun bergenre "rock sopan".
dengar lagu aje.
konsert-konsert tak layan.

~0~ said...

rock the world xpe la...xminat

kalo search, wing ke may...time ade duit aku leh gi...hahahah

Boneka tak sakit said...

wooot woot!! haha anak seppu belah pakcik ko belah nenek ko nie pandai gila cakap Hak hak hak!!

rock stedy beb! aku suka wei ajak lah aku! ko jemput aku ajak pergi makan candle light pastu eye of malaysia! pastu window shoping!

ah.. apa rock the world!!? :P i can rock your world hahah okayyyyyyyy~

Firol said...

cukup lah tahun lepas g..tahun ni tak nak...

last MUH ngan Butterfngr

skrg dah tak nak pergi...rasa zaman tu mcm dah lepas

rottw soundstage tahun ni puntak pergi dah

Frodo Baggins said...

huehuehuehuehu ~ wa sokonk lu!!!! anak sedara tu mmg bijak berkata tp mgkin sbb tgh frust or tgh sakit peroot kerr tu bagi jawapan baixxx punya ... huakakkakaka


>>____________<<

joe said...

kena pegi rock the world .. support local acts weh

Kejora Di Ufuk Timur said...

puding: sentimental value

nizam: citarasa masing-masing

~0~: wahh..layan rock otai

boneka: aku ajak ko lepak kat warung tepi jalan dah laa..hahaha

Kejora Di Ufuk Timur said...

firol: last aku layan konsert 2008- KAMI the konsert..huhuhu

frodo: huhuhu..dia alim laaa..

joe: xpergi pun xper..bukannya wajib pun..haha