Papan Iklan

Thursday, December 24, 2009

Ada Apa Dengan Krismas??


Kalau betullah Pak Cik janggut putih yang berbaju merah tu wujud serta baik hati yang tiba-tiba tersesat atau tersangkut kat bumbung rumah aku, agak-agak stokin tu ada isi tak pagi esok?

Aku tak harap pun, tapi kalau ada rezeki dapat Macbook berserta broadband sebijik, Nikon D3S digital SLR sebijik, CD/DVD Sony Player sebijik tak pun cash RM2juta, okeh jugak kan??

Cuti Krismas. Plan aku nak tido dan tengok TV sampai lebam.

13 comments:

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

tu sokin dah pakai ker baru basuh?

Koyuki said...

kena umpan santa claus tu..
taruk nasi lemak ke sebungkus kat dalam stokin
maybe die datang

afendi ariff said...

rentikan la.....

alhariesz said...

mungkin tikos yg datang kerana kecanduan bau stokin tersebut.... muahahahahhha

Kejora =) said...

mimi:: dah basuh laa..huhu

koyuki:: nanti aku terai..haha

affendi:: hehe...

alhariesz:: hohoho...nti aku sembur perfume kasi wangi stokin2 tu..hhahaha

~0~ said...

stoken busuk sape tue ko letak wei

Mak Su said...

stokin skinsock depa terima tak?

♣ haNie ♣ said...

hahahaha...
letak la yg kalerful sikit.

yg_indah said...

aku dpt Lumix GF1 dah la;)

hans said...

hahha
minta mahal2 kut
bankrupt santa

Firol said...

letak karung plstik...banyak skit

puding roti said...

haha! rs mcm nk menangis baca. hohoho

Kejora =) said...

~0~:: aku punya daaa..

maksu:: terima..jnji stoken..haha

hanie:: tu x kalerful lagi ke?

yg indah:: dah dpt blom?

hans:: alang2 mintak..baik mintak yg best2, kan? heheh

firol:: aku igt nak letak guni..besor sikit..haha

puding:: alaaa..jgn nangis..gelak laa..