Papan Iklan

Thursday, December 31, 2009

2010

01.01.2010. Aku akan berada di kampung. InsyaAllah.
Hati setan aku dok menghasut suruh balik kampung dan ambil cuti hari Isnin nih sebab balance cuti ada sehari je lagi. Hahaha...

Azam 2010? Renew azam 2009 je yang masih lagi tertunggak:-
1. Nak beli laptop
2. Nak beli broadband
3. Nak beli DSLR
4. Nak jadi budak baik
5. Tak nak boros
6. Nak cari bakal mak mertua (tak leh blah punya azam)

Harapan untuk 2010 yang sebenarnya tak berapa nak harap:-
1. Gaji naik dengan mendadak
2. Dapat bonus dengan angka yang best (2009 hanya dapat bonus 7 hari je bukan 7 bulan. Alhamdulillah)
3. Dapat kerja baru
4. Ada idea-idea yang best nak tulis dalam blog

Amacam? ok tak?

Sekian saja untuk 2009. Selamat berhijrah ke tahun baru.

14 comments:

Koyuki said...

nak ikut balik kampung bleh?

selamat tahun baru kejora

peluk sikit..eheh

afendi ariff said...

cari laptop mcm aku weh...senang nak buat keje..heh!

Firol said...

cari jangan tak cari

~0~ said...

azam 2010 yang no3 memang sama la...wakakka

Frodo Baggins said...

azam baru 2010 ~ kawin 4 .. nikah serentak hari yg sama! perghhhh ~


>>_______<< muakakkaka

puding roti said...

azam plg besar kita-jodoh makcik.jodoh

Kejora =) said...

koyuki:: boleh...tapi adik aku xde laa..dah blk hostel..selamat tahun baru jugak....muaahhhh skit...=)

affendi:: brand ape?

firol:: haha..misi besor tu..

~0~:: agak2 ko ke aku yg rembat dulu? haha

frodo:: kalo termakbul, ko lah insan yg paling bertuah kat dunia nih..hehe

puding:: yaaa..memahami..harap2 termakbul la azam makcik..aminn..

Joe said...

sedak r mung ado lektop baru nati..

nizamsani said...

DSLR?Wow.

Kejora =) said...

joe:: dok beli lagi..berangan je dulu..haha

nizam:: impian semata-mata..isk!

H.A.N.I.E said...

yg no. 3 tu..sama!
hahaaah XD

[skrg nih..SLR simpan tepi dl.. hunting for lomo cam. plk..adehh =_="]

Kejora =) said...

Hanie:: huhuhu..jom beli sesama

syndrome of roXstar said...

hehehe...cari mak mertua yg besh k?

sama =)

Kejora =) said...

zaza:: a'ah..yg sekepala..agak2 bleh x? haha