Papan Iklan

Tuesday, December 1, 2009

Mukabuku

Mukabuku. Bila dah mengadap, macam-macam yang aku usha. Update sikit mana-mana yang patut. Tengok aktiviti-aktiviti member-member. Tengok kuiz yang ntahapaapantah. Komen dan kutuk-kutuk member-member sikit. Adatlah tu bila dah bermukabuku.

Lepas tu, usha gambar terbaru member-member. Ada yang dah kahwin. Ada yang letak gambar anak. Ada yang pergi melencong, eh, melancong. Pelbagai aksi dan ragam. Syok jugak rupanya layan mukabuku nih.

Tetiba, tangan nih gatal klik kat page 'orang' tu. Tengok gambarnya. Wah, makin bahagia hidup dia tanpa aku. Tengok statusnya. Mengeluh. Ohh! Sudah berteman baru rupanya. Cepat betul ada pengganti. Dasar lelaki. Huh!!

Hati setan aku berkata, "Ko delete je la list dia, dah tak de makna dah!!"

Cikakak!! Bikin jiwa kacau je!!

Haih!!

12 comments:

Boneka tak sakit said...

huhuhuh.. ko nie. mcm aku lak

yg_indah said...

tu bukan hati setan berkata, tu hati yg betul berkata.elok delete ja terus.

~0~ said...

aku punye ade dlm list ko x???
hahahahahha

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

delete je.jgn jeling2 dah

Koyuki said...

kamon
jangan buat jiwa kau kacau kerana die
delete terus k

take care

Kejora =) said...

boneka:: hehe..ye ke??

yg indah:: errmm...

~0~:: ko xde dlm list aku..haha

mimi & koyuki:: errr..akan ku delete..

Firol said...

delete...try usha yg baru

afendi ariff said...

delete je...melambak lagi yg len...bak kata celik it...takde laptop cyber cafe pun blh...heh!

Kejora =) said...

firol n affendi:: baiklah..AKAN ku delete..

hans said...

hahahha
ko macam member aku
tapi dia lelaki lah
haha

Kejora =) said...

hans:: agaknya, ramai yg mcm aku kot bile frust..huhu

Z@yBlUrR... said...

yup2...delete jer kak....x gune simpan dh siorg...wat mnyemak pale otk jer..:)