Papan Iklan

Saturday, February 20, 2010

Masalah Dan Problem

"Berape ringgit brokbeng nih?"

"Adelah,"

"Royak la. Aku nok bayor nih,"

"Dok payoh la. Mu bayor bulan-bulan je,"

Tak sia-sia aku belanja boxer banyak-banyak kat adik aku. Free-free je dia belikan aku broadband sebijik. Settle satu masalah.

.


.


.

Problemnya pulak. Mana aku nak cucuk broadband nih? Aku bukannya ada laptop lagi. Aduuyaiiii...............!!


~ Entri ini ditulis di opis hasil daripada kejayaan aku menggodek-godek line yang kena blok. Ada blog yang boleh aku masuk (tapi aku tak boleh tengok gambar) dan ada yang tak boleh. Harap bersabar. Esok-esok bila aku ada laptop sendiri, boleh la aku singgah blog semua orang. Itupun kalau aku rajin. Insya-Allah. Hehe ~

14 comments:

Koyuki said...

cucuk kat lubang hidung pon orait

Firol said...

haa tak pun kat telinga hehehhe

Frodo Baggins said...

hahahah tak pown kat mata (konsep kassem selamat)


>>___<<

Kejora said...

adeehhh...korang nih.....(*.*)

Mr feckry said...

cucuk la kat handphone. kan boleh ..tak pun pergi beli laptop.

embun d tengah malam said...

cucuk kat radio kot boleh

Moon BlooDy Spell said...

heheheh cucuk kat peti aiss

hans said...

hahahhaa
apa gunanya berukband

acap said...

cucuk kat tivi lah.
flat screen lagi bagus.
hahaha

puding roti said...

haha. suka hans di ats ckp berukband. lps ni leh pinjam perkataan berukband. waa comelnya berukband ;p

citahrudin said...

cucuk kat laptop aku...aku mmg x de halangan langsung..percayalah!!!

afendi ariff said...

pree sggh ko kt opis ye...siap bleh godek2 lg...heh!

CikMelur said...

semoha berjayaaa!!

Kejora said...

hehe..

terima kasih atas nasihat kalian..