Papan Iklan

Wednesday, May 5, 2010

Ada Apa Dengan Fesbuk?


Satu hari yang tenang. Ketika tiba giliran aku mengadap laptop adik aku (masa ni kena amik nombor nak guna laptop sebab berebut dengan cucu-cucu mak aku yang sibuk nak main game dan aku tak de laptop sendiri lagi waktu tu).

Aku: Mu ada fesbuk? Meh aku nok add.

Adik: Tak dop.

Aku: Bakpe tak dop?

Adik: Sebab maing komeng-komeng dalam fesbuk adelah benda hok paling BODO skali..

Speechless...(T.T)

26 comments:

mcjust.lol said...

ohh terasa... ><

Firol said...

hahahha....delete akaun pasni

KeJoRa said...

mcjust::
hehe..sentap jugak, kan?

firol::
hehe..delete gambor je lah...

embun d tengah malam said...

terasa juga..hehehehhe

Frodo Baggins said...

hahahahhaha setuju!!!!!!


>>____<<


((fuh! seb baix xder FB.))



sila delete akaun!! ekekeeke
wa rse citah ada promo
baju jahitan beliau kat FB.


citah sila delete FB ... sebab
kata adik ipar wa ..

"Adik: Sebab maing komeng-komeng dalam fesbuk adelah benda hok paling BODO skali.."



>>___<<

h a n i e said...

awwww......menyucuk ke tangkai jantung..

ekekeke :P

Farid Fernandez said...

hahaha

najwa~ said...

adekah aku juga BODO..hahahaha...

KeJoRa said...

embun::
kan? kan? kan?...

frodo::
adik ipar lu? errr...aku konpius..

hanie::
bkn jantung je tau, usus, hati, buah pinggang skali tau rasa cucuk2..huhu

farid::
huhuhuhuhu....

KeJoRa said...

najwa::
agak-agak cam ne? haha..

Aku said...

Huh..! Dia belum kene penangan FB lagi tu.
Kang kalau dah kene, jangan ketagih lak.

Hahahaha...

KeJoRa said...

Aku::
serius...dia mmg xde perasaan nak main FB..dah byk kali aku racun dia tp xmenjadik..kebal betul iman dia..

hehehehe...

zaradgreat said...

huhuhu
tade fb
tapi ayat dia memang sentap

farwalis said...

oi adik agak2 a.

aku komen2 dgn rafidah kottt!! klw kat luar, jangan harap nak jumpa dia! hahaha

syahira ariff said...

agagagaga
nanti dia besar dia taulaa aper gunernyer fb tue
adik sy ada fb sbb nak men game dalam fb tue
=]

kejora,komentla new entry sy
=D
heee~

citahrudin said...

aku byk kn komen ni

komen 1 -
koq...adhek ko tu mmg pesen rajin menyentap ye?


komen 2 -
oi frodo!!!!!

mmg nk kena campak sungai ko nih..bg boya mkn!!!

alhariesz said...

statement kamikaze...

HOHOHOHO :D

yg_indah said...

aku sama dgn adik mu

Sang Harima said...

betul, main balas2 komeng dalam fesbuk memang nampak bodoh, tapi ia mudah!

maksud gua, kalu kita nak cari barang, senang. Sebab, kemungkinan dia terus reply. Tak sama macam emel. Iyelah, sape nak bukak laman emel lepas tu tunggu emel masuk. Betul dok?

mirachantek said...

kenapa pulak dia rasa bodo yer?
kalau macam aku ni kawan2 jauh dimata beribu batu seberang laut tuh, rasanya perlu komeng2 kat fesbuk.

KeJoRa said...

Zaradgreat::
huhuhu...terasa jugak, kan?

fawalis::
hehe...ko pun terasa jugak ke?

syahira::
adik saya dah besar n tua dari kamu dan akan bergraduasi tak lama lagi serta dia rasa tidak ada privacy jika dia ada fb....

koq::
hehe....dia seorg yg misteri dan pendiam, skali bersuara, perghh...paham2 sendiri laa..

alhariesz::
hehe..mari berdarah hidung dgn statement tersebut..haha

yg indah::
bleh geng dgn adik aku....hehe

sang harima::
gua setuju dgn pendapat lu...utk tujuan yg berguna..

mirachantek::
lain org lain pendapatnya..mgkin dia rasa fb tu membuang masa dia..ohh..dia lebih prefer bersukan dan berps2 dari mengadap internet..

tunbegia said...

baru je deactivate akaun FB tadik,

nice blog,

salamm,

KeJoRa said...

tunbegia::
wah...xnyesal ke?
thks coz singgah n salam..

Shukri Mohd Ali said...

ah, tanpa fesbuk pun buleh hidup. kikiki... =)

KeJoRa said...

shukri::
betol..setuju dgn kamu..=)

fatt said...

[komen yg paling lambat]

tgh korek bc blog ko..mmg best..suka :)

psl fb ni pun aku dah boring,tp pelik jgk ek ada yg kutu fb..tambah2 lagi kategori mak2..memanjang update status 24jam..sekali bila dia kena tag kat bideo mak yg ralit fb,dia melenting...

hahaha...klu ikutkan patut pun kene tag kan? hahaha..

fb aku skrg dah in/out..tp memanjang aku out (deactive) sbb life aku dah kucar kacir sbb fb. lagho!