Papan Iklan

Monday, May 3, 2010

Surat Untuk Abang Evo Pearl White


Kepada Abang Evo Pearl White.

Sampai hati u tinggalkan i di highway macam tu je. Mana sifat kemachoan u? Tak kesian ke biarkan i sorang-sorang di highway siang tadi? Dah la cuaca panas membahang. U pulak selamber je berdesup laju. Sakit hati i tau. I kecewa dengan sikap u. Benci.

Abang Evo Pearl White. Kenapa u pandu kereta laju sangat? Lagi pun had laju cuma 110km je. Tak sempat i nak kejar u. Maklumlah, kereta i nih buatan Malaysia je. Bila tekan minyak cecah 140km dah bergegar stereng. Niat di hati, nak je i tahan u tadi dan tumpang sekali. Boleh la kita balik KL bersama-sama. Saling teman-berteman. Kan bagus macam tuh. Tak lah sunyi sangat. Kan? Kan? Kan?

Abang Evo Pearl White. Lain kali kalau kita jumpa lagi di highway, jangan tinggalkan i lagi tau. I tak nak makan asap Evo Pearl White u lagi. Tak sedap. Bikin hati i panas je. Janji tau. Lain kali tunggulah i. Kalau u tak nak kasi i tumpang pun tak pe. Asalkan kita konvoi bersama-sama. Barulah sweet meweet. Kan? Kan? Kan?

Anyway, terima kasih banyak-banyak sebab escort i dari Tol Jabor sampai ke Gambang sebelum u menghilangkan diri jauh dari i. I tak tahu macam mana nak balas budi baik u tuh. InsyaAllah, kalau ada jodoh dan kita jumpa lagi, i belanja u keropok lekor. Ok?

Abang Evo Pearl White. Harap-harap kita jumpa di KL yek. Apa nombor plat kereta u? WTE ****? I lupalah. Jangan lupakan i tau. I akan sentiasa ingat kereta u yang hensem tu. Jangan marah.

Dari Gadis Perodua Mocca Silver.

16 comments:

Frodo Baggins said...

hahahhahaha ...


>>__<<


ni kamen rider datang!!

farwalis said...

abang ada motorrrrr

burungmurai said...

alahai..
skyline abg pon pearl white jugak....
hehehehe

embun d tengah malam said...

wah,,kata dia mau pinjam boleh

h a n i e said...

tak agak2 dating ngan abg evo..
len kali ajak aku skali..hahaha


psst beb..code tu aku dh tukar. sorry..tak perasan..bila dh publish dh tukar jd lain.yg tu dh betul dh.. hehehehe... :P

Farid Fernandez said...

gedik!

KeJoRa said...

frodo::
kamen rider datang naik ape?
hahahaha..

err..kamen rider bkn citah ke?

farwalis::
motor pun motor la bang, jnji bleh gerak jugak...hehe

burungmurai::
mau tumpang buleh? hehe..=P

embun::
kalau jumpa dgn tuan empunya kete tu, aku cakap, ok?

hanie::
hahaha....yo lah, nti aku ajak ko..

psstt...sebenornye, aku xtry pun code tuh, maleh..jgn maree..

farid::
hoh! lantok lerr...

citahrudin said...

ko konpem ke dia ensem?

alhariesz said...

ewah...

KEJOR YEOP KEJOR :D

yg_indah said...

tunjuk betis kt tp jalan, baru abg evo berhenti.Bangla2 jga berenti.

citahrudin said...

kamen rider ialah aku...

frodo,
sila jgn nk pura-pura jadik kamen rider

KeJoRa said...

citah::
konpem...kete dia yg hensem..

alhariesz::
penat kejor..tp xterkejor jugok..huhu

yg indah::
hhuhuhuhu....xsanggup..T.T

citah::
tu yg aku konpius..sejak biler frodo jadi kamen rider?

Firol said...

cintaku di jalan raya

KeJoRa said...

firol::
hehe.....gua jatuh cinta ngan kete dia jer..

Mr feckry said...

awat dia tinggalkan lu..haha

KeJoRa said...

mr feckry::
huhuhu..kete dia laju......