Papan Iklan

Monday, May 24, 2010

Kisah Teman Tapi Mesra

Ini kisah dulu-dulu laa......

Aku perempuan
Dia lelaki

Aku Melayu
Dia Cina

Aku Islam
Dia Budha

Aku cakap:-
"Kalo lu masuk Islam, gua nak sterika kaki dan tangan lu. Kasi buang lu punya tatu. Amacam?"

Dia cakap:-
"Kalo gua masuk Islam, gua nak lu jaga gua masa gua kena 'potong'. Jadi nurse gua. Amacam?"

Errkk.......Agak-agak, ada tak jawatan Tok Mudim untuk perempuan?

Keh..keh...keh.....!! =p

14 comments:

Mimie.Candy Cane said...

kak mie tolong potong dok ape..kak mie dok kisoh saim2...ke guane?

zaradgreat said...

kalau dia tanya aku, memang aku speechless
huhu

citahrudin said...

ko jawab menda lps tu?

KeJoRa said...

Kak mie::
uih, kak mie..jgn gitu...tapi bulah jah..ambe charge mahal skit la...hahaha...

zaradgreat::
hahahhaha..mesti ko malu kan?

koq::
hoho..tu adalah rahsia kami berdua..hehehe..=p

embun d tengah malam said...

ada rasanya..cuba kau apply...

farwalis said...

ko kena tabah.

lagi-lagi jenis yang dah berumur ni..

lain orang, lain ragamnya.

puding roti said...

ouch!

fndrocka said...

kalau kau jaga masa dia kena potong..memang tak baik2 ar luka potongan dia..kih3

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

mirachantek said...

hui, aku nak apply jadik nurse jugaklah kalao mat tu hensyem.

yg_indah said...

teringat kisah lama nampak.

alhariesz said...

tak pasai2 kang ramai yang dah tua bangka mula tbukak hati nak khatan...hoho

*pompuan dipanggil Nek Mudim...kot... hoho

Firol said...

lain lak jadinya.....

citahrudin said...

koq..ko pun dah pandai bg jwpn artis..cesss

KeJoRa said...

embun::
betul ke? mana nak amik borang? haha

caki::
err.....susah ke jaga org berkhatan nih?

puding::
huhu..

fndrocka::
cess...silap2 kalo aku yg jaga makin cepat sembuh luka yg kena potong tu, cam ne? haha

mira::
cesss....kalo xhensem ko xnak jaga la?

yg indah::
ingat jer..hehe..

alhariesz::
hohoho..aku syak cam tu gak..'Nek Mudim' mcm klako je nama tu..haha

firol::
jadi ape pulak? haha

citah::
well..tu jawapan utk org berseni..haha