Papan Iklan

Friday, January 21, 2011

It's Good To Be Here


Gua kat kampung sekarang. Bagus rasanya bila sambut hari ulang tahun kelahiran di rumah sendiri. Dapat jamah masakan mak dah bikin puas hati. Lagi-lagi jadi tukang kebun dan pekerja buruh di rumah sendiri memang gua gemar. Dengan cara itu je lah yang boleh gua berkhidmat untuk beliau-beliau.

Satu angka lagi meningkat.Cepat betul masa berlalu. Kalau sepuluh tahun yang lepas, tahun gua amik SPM. Perghh.. Tahun ni cucu sulung mak gua pulak yang amik periksa penting tersebut. Macam tak caya je.

Sempena hari keputerian gua yang ke 20-an, gua tak mintak apa-apa yang menyusahkan dari lu orang semua. Gua cuma mintak satu je. Doakan semoga ayahanda gua kembali sihat walafiat seperti sediakala. Aminnn...

Tapi, kalau lu orang baik hati nak bagi hadiah kat gua pun, gua terima dengan tangan terbuka dan hati gembira. Gua cuma nak hadiah macam nih jer sebijik....


Gambor rembat dari Gugel


kehkehkeh.....boleh?

11 comments:

h a n i e said...

buleh2..nt aku pos poster camera terbabit kat ko ye koq..hahahaha

fatt said...

bagus jgk klu ko ada kamera ni..bleh aku dgn hanie jadi model autumn in my heart nanti :)

yg_indah said...

aku hadiah doa.

Sang Harima said...

Selamak selamak..

Hanggokan said...

aku doakan untok kau dan ayah kau.
ayah - semoga cepat semboh.
kau - semoga dapat adiah.

amin~

citahrudin said...

peh!

Ju Asu Ra said...

kak cho ~ aku xnak poster cam tu, aku nak yg real..haha

fatt ~ mmg bagus kalo ada, tapi kalo xde?

yg indah ~ alhamdulillah..mekasih

harima ~ selamak sumer...aminnn...

hanggokan ~ aminnn...mekasih..eh, aok xnak kasi hadiah kat kui?..

citah ~ haha..

ateekaamer said...

selamat selamat :)

Ju Asu Ra said...

ateeka ~ tenkiu...=)

Koyuki said...

selamat hari keputerian..
:D

Ju Asu Ra said...

mekasih yuki..hehe..=)