Papan Iklan

Sunday, January 9, 2011

Aku Yang Biasa-Biasa Saja

Aku.
Bukan kaki shopping.
Bukan pakar hal ehwal kecantikkan.
Bukan gilakan fesyen.
Bukan reti bertumit tinggi.
Bukan terer menggoda.

Aku
Cuma perempuan yang biasa-biasa saja.
Yang boleh layan cerita kartun secara maraton dari pagi hingga ke malam.
Yang senang beruniform jeans, t-shirt dan selipar jepun.

Ya. Itulah aku.


Aku yang biasa-biasa saja


10 comments:

Koyuki said...

gua pon biasa2 juga...hehe

tasekM said...

gua juga...



.

fatt said...

gua plak ikut mood..tp skrg berat ke cincai aje

Ju Asu Ra said...

kita adalah golongan marhaen, mmg biasa2 saja....

beautiful_rose said...

simple dan sempoi tak yah pening kepala nak match warna baju seluar dah....

Shukri Mohd Ali said...

ya, sama. biasa itu lebih bagus.

Peminat Katie Holmes said...

agak2 bila boleh couple?

Ju Asu Ra said...

rose & shukri ~ yes..yg biasa2 tu lagi afdhal

pkh ~ hoh? sapa plak yg nak kapel nih?

cikbedahlaser said...

gambar cantik.. gua suke..

gua pon sama je cam lo..

biasa2 je.. x suke hi heel..
x suke mekap...
x suke shopping nti habis duit.. tp klu sampai gile.. i loveeee shopping.. tp lepas tu nangis duit habis..

ahahahahhaha jom g mandi sungai...

Ju Asu Ra said...

dik dah ~ jom mandi sungai....weeeee...