Papan Iklan

Tuesday, July 5, 2011

Biarkan III

Biarkan aku hidup dengan kesibukan
Sebelum aku temui ketenangan

Biarkan aku hidup dengan kekecewaan
Sebelum aku ditemani kebahagiaan

Biarkan aku hidup dengan kedukaan
Sebelum aku melangkah kegembiraan

Biarkan aku hidup dengan kesusahan
Sebelum aku diiringi kesenangan

Dan biarkan aku terus hidup dengan kegilaan
Kerana di situ terletaknya harapan dan impian

19 comments:

nasyrun nasyrun said...

[aku tengah nyanyi] biarkannn!!!!

KoQ said...

chatetan konkrit, kah?

fatt said...

apsal ko jiwang karat sgt lately ni weh? jiwa kacau ke?

nasyrun nasyrun said...

sbnrnya helaian tu ada juga part 'biarkan' tapi ada versi yang ada, ada versi yang tak ada.

agaknya senior citah tu ada samting dengan word tu

KoQ said...

fatt ~ bukan jiwang tapi melankolik gila

poknik ~ oh. aku lupa bab helaian tuh. dah berhari2 dok layan chatetan je..

nasyrun nasyrun said...

bukan melankolik gila tapi jiwang gila haha

KoQ said...

ceh..xpe2..at least aku tak pengaruhi idup org lain..

nasyrun nasyrun said...

koq memang rok

citahrudin said...

yeah!! gila yang terbimbing

KoQ said...

oh. aku gila kerja sekrg..

nasyrun nasyrun said...

gila kerja ialah kerja gila

citahrudin said...

buleh nampak gila kau tu..

KoQ said...

kesimpulannya. aku ialah seorang yg sgt bz. haha

nasyrun nasyrun said...

bizi gila

KoQ said...

ya. gila bz..

alien said...

biarkan si luncai dengan labu2nya

KoQ said...

alien ~ haha..biarkan saja..

JARI YANG TERBARAI said...

gua suka hidup yang gila...

KoQ said...

jyt ~ yeah....gua sokong..