Papan Iklan

Tuesday, November 10, 2009

Entri Bergambar

Amacam? Kemas tak meja aku? Buat keje sambil layan lagu Oh Chentaku, Greenday & MCR.
Baru semangat.

10 comments:

Anonymous said...

buat2 bz neh....

nizamsani said...

banyak gak tu.
tray in aku dah lapang.
hehe.

Koyuki said...

eh, kat skrin tu blog sapa tu??

hahaha..kantoi bos kau nampak karang..

~0~ said...

ko byk layan lagu sgt kot..hahahha

yg_indah said...

layan nasyid baru buat keja cepat abis;)

Kejora Di Ufuk Timur said...

hafizi: bz giler lorr...

nizam: meh tolong siapkan keje aku..huhu

koyuki: tu bkn blog..tu emel opis..

`0~: buhsan kalo xde entertainment..otak jadi lembap..huhu

yg indah: insap aku..isk! isk!

Koyuki said...

layan lagu hangguk2 ok sket nk keje

kalau tak lembab jer

nak buat keje pon malas

Kejora Di Ufuk Timur said...

koyuki: setuju..lagu hepi2 baru ada mood nak keje..hehhe

Firol said...

ok lagitu..belum tengok meja aku

Kejora Di Ufuk Timur said...

firol: aku dapat bayangkan..meja kamu penuh dgn buku2 skolah, kertas periksa nak check, kertas soklan bertimbun-timbun, berjenis-jenis buku rujukan, apa lagi ekk? (aku ada 2 org kakak yg mana kerjayanya adalah cikgu..hehehe)