Papan Iklan

Tuesday, November 10, 2009

Entri Bergambar

Amacam? Kemas tak meja aku? Buat keje sambil layan lagu Oh Chentaku, Greenday & MCR.
Baru semangat.

10 comments:

hafizi hj.zainal said...

buat2 bz neh....

nizamsani said...

banyak gak tu.
tray in aku dah lapang.
hehe.

Koyuki said...

eh, kat skrin tu blog sapa tu??

hahaha..kantoi bos kau nampak karang..

~0~ said...

ko byk layan lagu sgt kot..hahahha

yg_indah said...

layan nasyid baru buat keja cepat abis;)

Kejora Di Ufuk Timur said...

hafizi: bz giler lorr...

nizam: meh tolong siapkan keje aku..huhu

koyuki: tu bkn blog..tu emel opis..

`0~: buhsan kalo xde entertainment..otak jadi lembap..huhu

yg indah: insap aku..isk! isk!

Koyuki said...

layan lagu hangguk2 ok sket nk keje

kalau tak lembab jer

nak buat keje pon malas

Kejora Di Ufuk Timur said...

koyuki: setuju..lagu hepi2 baru ada mood nak keje..hehhe

Firol said...

ok lagitu..belum tengok meja aku

Kejora Di Ufuk Timur said...

firol: aku dapat bayangkan..meja kamu penuh dgn buku2 skolah, kertas periksa nak check, kertas soklan bertimbun-timbun, berjenis-jenis buku rujukan, apa lagi ekk? (aku ada 2 org kakak yg mana kerjayanya adalah cikgu..hehehe)