Papan Iklan

Thursday, November 5, 2009

Zaman Sterika Arang VS Zaman Google

Dulu-dulu. Zaman orang guna sterika arang. Orang tua-tua cakap..
~ Kalau tak leh tengok atau jumpa dengan orang yang kita berkenan tu, dapat tengok bumbung rumah pun jadilah ~

Sekarang. Zaman orang klik google. Aku yang cakap..
~ Kalau tak leh jumpa atau date dengan orang yang kita admirer tu, usha facebook dia pun jadilah ~

P/S: Buat kawan aku, semoga kamu berjaya mengusha orang yang kamu suka itu. Hahahaha..

14 comments:

Koyuki said...

gua pon pakai prinsip ni jgk

kalau tak boleh date dgn james franco tgk gambar beliau pon jadi lah

acap said...

a'ah btol2..
gua salu usha belog lu.
eh!
muahaha.

Kejora Di Ufuk Timur said...

koyuki ~ hehehe..samalah kite..tgk dari jauh jer

acap ~ haha.....usha blog bkn usha facebook..

acap said...

ak xde fesbuk ko.
usha belog pon jadilah.
hahaha.

Kejora Di Ufuk Timur said...

acap ~ yo lah..usha lah mana2 yg patut..haha

~0~ said...

aku xmen fesbuk camne??

buku 555 je yg ade...

nizamsani said...

berbanding facebook, dalam google lagi macam-macam boleh tengok.haha.

puding roti said...

haha. kita pun pnah intai org yg kita suka kt frenster. fesbuk kita tak minat. dan tak reti. hee

acap said...

mne2 pon boleh?
btol?
hmm..emm..

BuLaN iTu aKu said...

harap jodoh dari face book/
ahaksss

haii my name is bulan
salam perkenalan

Kejora Di Ufuk Timur said...

~0~ : xde facebook duk diam2...hehehe

nizam: betol2...byk benda bleh usha lagi, kan?

puding: haaa..kantoi sudah aktiviti kamu..hehe

acap: betol laa....isk!

Kejora Di Ufuk Timur said...

bulan: berharap juga kamu yek..hehe..selamat berkenalan..=)

Boneka tak sakit said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA adeshhh!!! SGT Lah betol!

Kejora Di Ufuk Timur said...

boneka: betol..betol..betol..hahaha