Papan Iklan

Wednesday, April 28, 2010

Dalam Mood Bercuti


Cuti.
Balik kampung.
Aktiviti berblogging pun cuti jugak.
Sempena cuti Hari Buruh.
Errr....ada kaitan ke?
Kalau rajin, aku update dari kampung.
Kalau rajin laa..

P/S: Tak sabor nak lawan game dengan cucu-cucu mak aku..hehe

23 comments:

h a n i e said...

lu jgn nak main rempit ngan paiseh kat hiway pulak..

hahahha...

take care beb...drive safely..

Shukri Mohd Ali said...

take care sis...selamat bercuti... =)

farwalis said...

jangan lupa lepas cuti hantar borang cuti atas meja saya

embun d tengah malam said...

selamat jalan..khamis pun aku nk lik gak melaka

jedi said...

sonok la kau bercuti ye...

KeJoRa said...

hanie::
haha...baik sis..akan ku patuh nasihat mu itu..

shukri::
thankss..=)

farwalis::
errr..apakah?

embun::
orait..unjpy ur holiday..=)

jedi::
memangggg soonokkkk...dah lama xblk kg weh...

yg_indah said...

main la permainan tradisi skt.galah pjg ka,tuju tin ka

citahrudin said...

weh..belikn aku kasut baru

mirachantek said...

dengan cucu2 mak kau pun nak berlawan game? hahah

KeJoRa said...

yg indah::
huhu..xcukup geng nak main benda2 klasik tuh, xkan aku nak gegar kakak n abg ipar aku join skali? hehe..

citah::
jom kita gi cari kasut baru ko kat uptown, nak?

mirachantek::
haha..jgn xtau, akulah mak sedara yg paling rock kat dunia nih..hehe

Aku said...

Selamat bercuti...
Semoga ko tak kene buli ngan cucu-cucu mak kau.

Wakakaka...

KeJoRa said...

AKU::
wahaha..mcm tau2 je..

alhariesz said...

cis Labour Day...apsal ko dtg ari Sabtu....???

tahun ni tak terasa seorang buruh...

Farid Fernandez said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://mofasad.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againggg…

Farid Fernandez said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://mofasad.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againggg…

Farid Fernandez said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://mofasad.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againggg…

KeJoRa said...

alhariezs::
kan, cuti tahun ni mmg xbest..

farid::
terima kasih...sila dtg lagi yek..=)

Firol said...

haaa...pekena nasi dagang ngang kepok lekor...

KeJoRa said...

firol::
tau xper..nyam! nyam!

acap said...

jgn lupa cekedis cikedilisyess

KeJoRa said...

acap::
yo lah...cekelat xmau?

Farid Fernandez said...

nak join gath 2 tak???

KeJoRa said...

farid::
tak..bz cari umah sewa..